Zakelijk

Aanrader: kalibratie op locatie

Bij ons in het magazijn hebben wij een aantal palletweegschalen staan en daar maken we ook heel veel gebruik van. Omdat er zoveel gebruik van gemaakt word, hebben ze ook het nodige onderhoud nodig. Daarom hebben wij gekozen voor kalibratie op locatie door Kirat Kalibratie Service.

onderhoud

Onderhoud op locatie

Onze palletweegschalen hebben we de hele werkdag hard nodig. Het is vanzelfsprekend dat het heel belangrijk is dat deze goed en nauwkeurig functioneren. De pallets hebben allemaal een maximaal gewicht. Zo kun je voorkomen dat als er een vrachtwagen volledig geladen wordt, het maximum gewicht niet overschrijd. Eens in de zoveel tijd is het dan ook van belang dat de weegschalen opnieuw gekalibreerd moeten worden. Wij doen daarom ook al jaren zaken met Kirat Kalibratie Service in Dordrecht. Het is natuurlijk zeer onhandig om deze palletweegschalen elke keer te gaan vervoeren naar de werkplaats van Kirat in Dordrecht. Gelukkig biedt Kirat de service kalibratie op locatie aan. Kirat komt met deze service naar ons toe om de kalibratie op locatie uit te voeren. Voor ons natuurlijk heel handig! Zo hoeven wij de palletweegschalen niet te demonteren en te vervoeren. En er kan gewoon doorgewerkt worden met de palletweegschalen.

professioneel

Professioneel

Kirat Kalibratie Service werkt heel professioneel en doet een  onafhankelijk kalibratie op onze weegschalen. Ze maken gebruik van gespecialiseerde gereedschappen en hebben hebben echt verstand van de dingen die ze ondernemen. Wij zijn ook zeer tevreden over de resultaten van hun werkzaamheden. Neem gerust eens een kijkje op www.calibratie-service-kirat.nl. En besteed uw onderhoud aan uw meetinstrumenten uit aan Kirat Kalibratie Service. Echt een aanrader!

onafhankelijk