Zakelijk

Asfalt belijning door BuitenGewoon

Als u op zoek bent naar asfalt belijning voor op uw terrein bent u aan het juiste adres bij BuitenGewoon! Het is erg belangrijk dat de asfalt belijning van goede kwaliteit is. De belijning moet jarenlang meegaan en mag niet snel verdwijnen. Door het markeren van rijroutes, opslagplaatsen, looppaden en weegbruggen lopen niet alle wegen door elkaar. Door asfalt belijning wordt er onderscheid gemaakt. Asfalt belijning moet altijd goed zichtbaar zijn en voldoende stroef. Een veilig terrein creëert u door asfalt belijning.

Wat zijn de technische specificaties

Wat zijn nu eigenlijk de technische specificaties van BuitenGewoon? U kunt kiezen voor thermoplast. Thermoplast heeft een levensduur van ruim 7 jaar en het heeft een uitstekende reflectie. Daarnaast blijft thermoplast de kleur altijd behouden, als u over dit soort belijning heen rijdt voelt u dat. U kunt ook kiezen voor wegenverf. Wegenverf is erg budgetvriendelijk en op alle soorten ondergrond mogelijk. Het droogt binnen 10 minuten op, is eenvoudig te hermarkeren en is geluidsarm. Daarnaast is wegenverf in veel kleuren beschikbaar en heeft het een levensduur van maximaal 4 jaar. Ten slotte kunt u kiezen voor Prefab markering. Dit type markering heeft de kwaliteit van thermoplast, maar dit is voorgevormd. Het is binnen enkele minuten aangebracht en is overrijdbaar.


Conclusie van soorten asfalt belijning

Er zijn dus genoeg soorten belijning verkrijgbaar bij BuitenGewoon. Alle soorten asfalt belijning hebben voordelen. Het is aan u voor welk soort u kiest. Belijning is erg van belang, zorg daarom dat u een goede keuze hierin maakt. Voor vragen over asfalt belijning, neem contact op met BuitenGewoon.