Zakelijke benodigdheden

Bouwhekklemmen gekocht

Natuurlijk is het als aannemer zijnde belangrijk om voorzien te zijn van de benodigde materialen. Een maand lang heb ik onze bouwplaats niet goed kunnen afmaken simpelweg omdat wij niet voorzien waren van de juiste bouwhekklemmen. Mijn personeel en ikzelf baalde hier enorm van want na de werkdagen konden mensen zo op onze bouwplaats komen. De hekken stonden wagenwijd open, waardoor er uiteindelijk ook een aantal materialen zijn vernield. Hier baalde ik enorm van en ik wilde dan ook zo snel als mogelijk nieuwe bouwhekklemmen bestellen, maar waar kon ik deze het beste bestellen. Op aanraadde van een werknemer ben ik de website Groenclamps eens gaan bekijken.

In het assortiment van Groenclamps werden meerdere klemmen aangeboden voor ontzettend lage prijzen. Daarnaast zijn alle klemmen van Groenclamps gemaakt volgens de DIN 3016 norm. Dit houdt in:

  • verstelbare band: eenvoudige installatie en veilige bevestiging
  • versterkte banduiteinden: voorkomt scheuren of losraken
  • rubberen profiel: bescherming tegen trillingen, corrosie en water

Bouwhekklemmen

Een aanrader voor alle bouwbedrijven/aannemers

Dankzij Groenclamps werden alle benodigde klemmen twee werkdagen na het plaatsen van de bestelling aangeleverd. Sindsdien is onze bouwplaats optimaal bescherm en niemand kan meer op onze terrein komen. Wanneer zij dit wel doen dan wordt de politie ingeschakeld, en dat hebben wij allemaal te danken aan Groenclamps. Zonder klemmen zijn wij namelijk zelf aansprakelijk voor vernieling en met beveiliging niet. Dus eindelijk kunnen wij na werktijd rustig de bouwplaats verlaten zonder achterliggende gedachtes!

Groenclamps