Algemeen

Een folderstandaard online gekocht

Sinds wij in onze praktijk een folderstandaard hebben gekocht, ziet de wachtkamer er een stuk netter uit. Ik werk als assistente bij een tandarts. Mijn taken bestaan uit het assisteren bij de stoel en natuurlijk de administratie bijhouden. Ook hou ik regelmatig de praktijkruimte en de wachtkamer schoon. In de wachtkamer hebben wij meerdere folders liggen om aan onze patiënten te laten lezen. Helaas is het elke dag een grote puinhoop in de wachtruimte omdat iedereen de brochures wel willen lezen, maar gewoon rond laten slingeren in deze ruimte, heel irritant. Maar daar hebben wij nu een oplossing voor gevonden, zodat de brochures netjes en overzichtelijk opgeruimd kunnen worden.  

 

Een opgeruimd resultaat

De oplossing die wij voor de brochures hadden gevonden was een folderstandaard.  Hierin kan al het materiaal netjes en overzichtelijk worden ingezet. Tevens hebben wij een paar houders gekocht welke je aan de muur kan bevestigen, op deze manier kunnen wij op meerdere plaatsen in de wachtruimte onze reclame neer zetten of hangen. 

Via 2BCREATED hebben wij deze spullen online gekocht. Lekker makkelijk en snel, want wij hoeven nu geen tijd vrij te maken om naar de winkel te gaan. Via deze website kan je veel meer zeer interessante producten kopen, zoals:

  • Krijtborden
  • Posterlijsten
  • Folderbakjes
  • Menubord