Bedrijfsruimte

Erg content met de nieuwe openslaande deuren

Mocht je naar openslaande deuren op zoek zijn, lees dan zeker dit blog even. Ik heb sinds een poosje namelijk ook ervaring opgedaan met dit soort deuren en kan nog enkele zeer nuttige tips voor je uit de doeken doen. Wie weet wat je eraan hebt, nietwaar? Ikzelf heb er ervaring mee opgedaan sinds ik een oude loods gekocht heb en ik deze volledig aan het opknappen ben. Dit is iets wat voor mij nog geen precedent heeft, het is niet iets wat ik al eerder heb gedaan namelijk. Alles is volledig nieuw en dan kom je ook wel eens dingen tegen die je zelf niet kunt doen.

Different Doors bleek een goede keuze

 

Zoiets betrof de oude deuren die er hier in de loods zaten en geen wonder ook, want feitelijk waren ze ook helemaal niet meer te redden. Uiteraard probeerde ik het in eerste instantie nog wel, heb ik er een houten beslag omheen gemaakt om de stevigheid te vergroten. Het mocht echter niet baten, want nog steeds kon je er met een breekijzer gemakkelijk inkomen en bovendien was hetgeen ik het liefst wilde ook al niet gelukt. Ik wilde namelijk die oude en zeer karakteristieke stijl van de deuren en de gehele poort op zich zien te behouden, wilde er geen compleet nieuwe en sfeerloze openslaande deuren in hebben zitten. Maar door het houten beslag dat ik er eigenhandig aan had zitten toveren, was die oude sfeer ook al verloren gegaan. Ik besloot op zeker moment er een bedrijf bij te halen, toen ik mij realiseerde dat ik het zelf toch niet zou kunnen oplossen. Dat was een goede keuze en zeker toen ik op het web Different Doors tegenkwam en ik mij realiseerde dat zij de openslaande deuren wél in die oude stijl voor me uit zouden kunnen voeren!

ovh klanttevredenheid garantie