Veilingen

Fatsoenlijk investeren in je bedrijf dankzij www.daanauctions.nl online veilingen

logo (16)Fatsoenlijk investeren in je bedrijf dankzij www.daanauctions.nl online veilingen

 

Een van de dingen die ik me steeds beter realiseer is dat je op vele manieren profijt kunt hebben van andermans verlies. Tegenwoordig zijn er steeds meer en meer bedrijven die het in het huidige economische klimaat niet meer redden en die over de kop gaan. Voor hen is het handig toch nog te kunnen verdienen aan de spullen die ze niet meer kunnen gebruiken en voor startende ondernemers, ZZP’ers en bedrijven die uitbreiden of vernieuwen is het natuurlijk handig dit soort spullen voor een prijs die lager dan de inkoopprijs ligt te kunnen aanschaffen. Toen ik hiermee bezig was ontdekte ik zelf www.daanauctions.nl online veilingen en ik kan dit je aanraden als beste site in het segment van faillissementen. Er worden onwijs veel artikelen aangeboden, van de meest uiteenlopende soorten. Zo heb je auto’s tussen www.daanauctions.nl online veilingen zitten maar ook gehele inboedels van kantoren, bijvoorbeeld computers of kantoormeubelen. Zelf heb ik mijn slag geslagen met een heel stel computers van nog geen jaar oud die ik voor een vierde van de inkoopprijs heb weten op te kopen. Echt ideaal dus! Want dit zijn nog gloednieuwe computers natuurlijk maar ik ben er stukken minder voor kwijt geweest. En ik heb ook nog eens alle bonnen en garantiebewijzen erbij gekregen, mocht er alsnog iets mis blijken te gaan. Voor mijn bedrijf is dit ideaal want mijn startkapitaal is niet al te groot en dus kan ik op deze manier tenminste wel fatsoenlijk investeren in mijn bedrijf!