Zakelijk

Hulp bij effectief communiceren!

effectief communicerenEffectief communiceren is iets dat veel bedrijven onderschatten. Ik heb dit zelf ook erg lang onderschat tot dat ik erachter kwam dat de communicatie bij mij op kantoor erg slecht verliep. Ik merkte dat veel boodschappen niet op de juiste manier doorgegeven werden en sommige boodschappen zelfs niet. Op het moment dat er op kantoor slecht gecommuniceerd wordt is het eigenlijk vrijwel onmogelijk om succesvol te zijn. Succesvol zijn is iets dat je samen moet doen en daarom moet er goed gepraat worden.

Omdat ik dus merkte dat dit bij mij op kantoor niet goed verliep besloot ik om opzoek te gaan naar een oplossing. Ik hoopte dat er een bedrijf zou zijn dat hier trainingen in geeft. Op het internet kwam ik al snel uit op de website van Het Werkwoord. Dit bedrijf geeft trainingen die ervoor zorgen dat de communicatie op het werk verbetert wordt. De training sprak mij erg aan en daarom besloot ik om de training te kopen. Toen ik dit op kantoor vertelde merkte ik dat iedereen er veel zin in had.

effectiefEen goed idee!communiceren

De experts van het werkwoord hebben de training effectief communiceren inmiddels al gegeven en ik merk nu al dat het praten op het werk al een stuk beter verloopt. Ik merk ook dat ik als werknemer veel fouten heb gemaakt in het communiceren met mijn werknemers. We hebben hier erg veel van geleerd en ik denk dat we op dit gebied een goede toekomst tegemoet gaan.