Vergaderingen

Ik koos voor een Hei sessie

Een tijd geleden heb ik met mijn personeel een Hei sessie gedaan. Ik vond dit hard nodig aangezien de hei sessie ervoor zorgt dat je in of op een prikkelarme omgeving kan vergaderen en kwesties kan bespreken. Mijn personeel is erg gewend aan een hoge druk en een drukke werkomgeving. Ik vond het daarom belangrijk dat we ook eens op een andere manier met elkaar konden communiceren en op een rustigere manier kwesties konden bespreken.

carole beelen

Tevreden met mijn personeel

Niet alleen was de sessie goed om op een andere manier overleg te plegen maar ik kon gelukkig ook gewoon vertellen dat ik erg blij met mijn personeel ben en de manier waarop er word gewerkt. Ik vind het een goede werksfeer en ik vind ook dat mijn personeel goed presteert. Ik heb dit allemaal even kunnen melden en de sessie was dus niet alleen goed om te vergaderen maar ook een stukje erg belangrijke teambuilding. Ik ben van mening dat dit af en toe een keer toe moet gebeuren. Ik vind het helemaal goed en zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb een groot team en vind het belangrijk dat iedereen goed zijn of haar plekje kan vinden op de werkvloer. Ik ben helemaal fan van de sessies en de eerste was voor mij en mijn medewerkers ook zeker niet de laatste! Ik ben helemaal blij en kan het dan ook iedereen aanraden. Ook doen wij regelmatig teambuilding en daar was dit ook erg goed voor. Dit gaan we zeker maandelijks doen en daar is iedereen erg blij mee!

carole beelen 2