Belasting

Ik maak zeer trouw gebruik van de diensten van RAAD fiscaal advies Amsterdam

Ik maak zeer trouw gebruik van de diensten van RAAD fiscaal advies Amsterdam

Raad-Amsterdam-Logo-Header-300x137Enkele jaren geleden gingen de zaken ogenschijnlijk heel goed met mijn bedrijf, maar lukte het me niet goed de geldstromen te beheren. Ikzelf hield er niks aan over maar ook in mijn bedrijf lukte het me niet om terug te investeren in de zaken die er toe deden. Ik schakelde de hulp van een vriend van me in, die boekhouder is van beroep maar hij zei dat hij me niet zou kunnen helpen, hij vond dat belangenverstrengeling en bovendien was hij zelf erg druk met andere zaken destijds. Ik vroeg hem of hij me dan een partner kon adviseren, een bedrijf waar ik dan mee in zee zou kunnen gaan, wie hij als meest geschikt achtte om mij van advies te voorzien. Die vriend kwam toen met RAAD fiscaal advies Amsterdam en ik heb zijn tip trouw opgevolgd. Ik ben maar wat blij ook dat ik dat heb gedaan want het is precies de juiste zet geweest om het balletje weer aan het rollen te krijgen. Binnen een kwartier had de persoon met wie ik praatte van RAAD fiscaal advies Amsterdam al een overzicht klaar van de financiële situatie hier en waar wellicht het struikelblok lag, allemaal doordat hij precies de goede vragen wist te stellen. Ik vond persoonlijk deze mate van inzicht in de materie bijzonder interessant. Na ons gesprek heb ik hem direct de hand kunnen schudden, want ik wilde wel van zijn diensten en advisering gebruik gaan maken.