Geen categorie

Inktcartridges

Bij het printen van documenten is de inkt uit de inktcartridges van doorslaggevend belang voor de kwaliteit van de afdruk. Voor de zekerheid zou je telkens kunnen kiezen voor nieuwe inktcartridges van de printerleverancier, maar dat is erg kostbaar. De kans is groot dat je jaarlijks een veelvoud van de nieuwprijs van de printer kwijt bent aan inktcartridges. Bij printerinktshop.nl betaal je per cartridge veel minder. Dat komt omdat daar wordt gewerkt met voordelig ingekochte inkt van een eigen huismerk. De inkt is kwalitatief van hetzelfde niveau als de originele inkt.

Waarom zijn inktcartridges van printerinktshop.nl zo goedkoop?

Naast de goedkoop ingekochte inkt zijn er nog enkele redenen waarom de inktcartridges van printerinktshop.nl tegen zulke aantrekkelijke prijzen kunnen worden aangeboden. Dat komt onder anderen door het hergebruik van cartridges en het beperken van het aanbod tot de bekende merken printers. Cartridges zijn de meest intelligente onderdelen van een printer. De cartridge bepaalt de kwaliteit van de afdruk. Als ze leeg zijn is de elektronica nog volledig intact. Door lege cartridges opnieuw met inkt te vullen kunnen ze nogmaals worden gebruikt. Van achteruitgang in kwaliteit van de afdrukken is geen sprake. Door alleen met de grootste printerleveranciers te werken worden efficiencyvoordelen behaald.

Passende inktcartridges vinden

Een printer doet het alleen goed als er passende inktcartridges wordt gebruikt. Omdat sommige cartridges in meerdere typen printers passen kan het uitzoeken van de juiste inktcartridge soms best lastig zijn. Op de site van printerinktshop.nl krijg je daarbij alle hulp. Met een speciaal ontwikkelde selectietool is het eenvoudig om de juiste cartridges bij jouw model printer te vinden. Als je weet welke cartridge je nodig hebt kun je die ook rechtsreeks opzoeken. Zodra je een bestelling hebt geplaatst worden de cartridges naar je verzonden. Je hebt ze meestal de volgende dag al in huis.