Zakelijk

Kijk hier voor juridische vacatures!

juridische vacaturesDe juridische vacatures die ik pas geleden op de website van advocatenjuristen.nl ben tegengekomen hebben mijn broer echt enorm geholpen. Mijn broer is jurist en hij was al een tijdje opzoek naar een baan. Hij was een jaar lang werkloos en het lukte hem steeds maar niet om de juiste baan te vinden. Hij had het al via verschillende websites geprobeerd maar zonder succes.

Ik vond dit erg vervelend voor hem en daarom besloot ik om eens voor hem rond te kijken. Ik kwam toen dus uit op deze website en hier kwam ik de juridische vacatures tegen. Ik zag hier al snel een aantal interressante vacatures voor mijn broer staan. Ik besloot vervolgens om hem op te bellen en hij kwam al snel naar mij toe. Hij besloot meteen om wat sollicitaties te doen en gelukkig met succes!

juridische vacaturesHij vond al snel een baan!vacatures

Mijn broer had dankzij deze website verschillende sollicitatie gesprekken en dat is natuurlijk super. Hij heeft inmiddels al de baan waar hij naar opzoek was. Hij werkt er zelfs al een aantal weken en hij is er erg tevreden. Het is dankzij deze website allemaal erg snel voor hem gegaan. Na een jaar geen werk te hebben gehad was hij de hoop een beetje verloren maar deze website heeft hem gelukkig uit de brand geholpen. Hij is mij erg dankbaar voor de goede tip en hij gaat nu elke dag met erg veel plezier naar zijn werk, dat is natuurlijk fantastisch.