Zakelijke benodigdheden

Laat je bedrijf stralen door Proper Property!

In mijn bedrijf doen ik en mijn collega’s de schoonheidswerkzaamheden zelf. In een planning worden de schoonmaak1werkzaamheden dan verdeelt en heeft iedereen zijn taak Meestal gaat dat wel goed, maar soms is er geen tijd voor. Dat resulteert in dat er hier en daar viezigheid overblijft. Soms was het niet echt een groot probleem, maar met de tijd wel.Toen het ik en mijn collega’s teveel werd, besloot ik om een bedrijf in te huren. Op die manier bespaarde ik veel tijd en energie voor mijn collega’s. Ik ging opzoek naar een bedrijf die geschikt was om de schoonheidswerkzaamheden te laten doen.  Ik kwam al snel op de website van proper property terecht.

Stralend schoon

Volgens de website is het een bedrijf met al 25 jaar ervaring in het schoonmaken van bedrijven en woningen. Ze leveren propergoed kwaliteit en werken altijd op vaste tijden. Ook staat er dat werken in een schone omgeving de productiviteit verhoogd. Werknemers voelen zich comfortabeler en presteren veel beter! Het duurde niet lang voor ik besloot contact met ze op te nemen. Na een paar dagen kwam het personeel aan. Ze zagen er professioneel uit en waren heel vriendelijk. Na kennisgemaakt te hebben ging het personeel aan het werk. Ze werkten allemaal goed door en sloegen naar mijn idee niks over. Ik merkte meteen dat ik en mijn personeel veel meer tijd hadden voor het werk. Dat voelde al meteen heel goed. Toen het einde van de dag naderde zag alles er perfect uit. Er werd helemaal niks overgeslagen en ik merkte ook niet veel van de schoonmaakwerkzaamheden. Omdat het personeel niet meer schoon hoefde te maken, zag ik meteen dat de productiviteit een stuk hoger was. Sindsdien komt Proper Property dagelijks langs voor al onze schoonmaakwerkzaamheden. Als jij als bedrijf het zelfde probleem ondervind, raad ik dit bedrijf aan!