Zakelijk

Met dank aan Contact center meer klanten.

logo_contactcenter-1Voor mijn bedrijf was ik al een lange tijd opzoek naar meer klanten. Ik had samen met mijn vrouw al meerdere strategieën geprobeerd, maar het wilde niet echt werken. We zijn toen wat gaan rondkijken op internet en daar vonden we meerdere opties. We hebben ze toen ook uitgeprobeerd, maar ook dat wilde niet lukken. Een goede vriend van mij had verteld dat ik eens moest gaan kijken bij een Contact center. Ik vond dat een goed idee. Op internet stonden meerdere bedrijven die dat deden. Een sprong eruit en dat was dit bedrijf. Ze hadden goede recensies en ook wat betreft de kosten waren ze relatief voordelig.

Mijn ervaring met dit bedrijf. knop-promo2

Vanaf het moment dat ik contact opnam met dit bedrijf voelde het gelijk vertrouwt. Ik had gevraagd of ze klanten voor mij konden binnen halen en dat werd gelijk gedaan. Je kon goed merken dat het drukker werd en dat was wel heel fijn. Ik had niet verwacht dat het zou werken, maar gelukkig werkt het echt. Sinds dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld gaat het stukken beter en haal ik de kosten er goed uit. Mijn vrouw en ik zijn echt superblij met jullie en hopen dat onze samenwerking nog lang zal blijven. Voor bedrijven is het zeker een aanrader. Je hoeft je geen zorgen te maken, want je laat het Contact center alles doen en in de tussentijd kan jij je focussen op andere dingen.