Auto

Promotiecode schiphol smart parking voor iedereen!

Een goede middag beste mensen, het gaat vandaag over Promotiecode Schiphol smart parking. Ik was laatst van plan op vakantie te gaan met mijn familie wij zijn een week naar Spanje geweest. Het was echt heel erg leuk we hebben allerlei dingen gedaan en ik ben op veel plaatsten geweest. Zo hebben we een paar dragen door gebracht in Barcelona en een paar dagen in Madrid! Het was echt super gaaf ik heb nog nooit zo’n leuke vakantie gehad, met iedereen! Het weer was ook nog eens heel erg goed we hebben de hele vakantie zon gehad wat wil je nog meer. Ik heb nu al weer geboekt voor de volgende vakantie ik wil dit zeker nog een keer mee maken. Maar de volgende keer gaan we met een groep vrienden in een huis wat we dan delen!

Alleen ik had een probleem voor we vertrokken!2 3

Het was dus heel erg duur om twee auto’s te parkeren op het terrein van Schiphol. Maar gelukkig bestaat er zo iets als Promotiecode Schiphol smart parking. Dit is een soort van bon die je kan krijgen om goedkoper te parkeren op het terrein van Schiphol.

Hoe ben ik hier op gekomen?

Parkeren-nabij-schiphol

Nou dat zit dus zo we hadden het er over van wat we nou precies met de auto’s zouden gaan doen. Vandaar dat iedereen op het internet is gaan kijken en zo vond ik dus deze actie. Die bleek heel handig te zijn en we zijn blij dat we het gebruikt hebben.