Vitality-Coach
Zakelijk

Vitaliteitsprogramma werkt echt

Een vitaliteitsprogramma bij VitalFacts is wat ik net heb afgerond met een grote groep collega’s. Omdat ik erg enthousiast hierover ben. Ben ik op het idee gekomen om mijn ervaring te delen met de lezer van deze blog. Want deze investering is een hele goede geweest en niet alleen op de werkvloer maar ook binnen mijn privéleven. Want ik heb een flink patroon omgegooid in mijn dagelijkse patroon en ik voel mij echt een ander mens. Ik heb letterlijk een stuk meer energie gekregen en hierdoor functioneer ik dus een stuk beter. Ook mijn collega’s merken een groot verschil en hierdoor werkt iedereen een stuk prettiger en dus ook beter.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma geeft balans in je energie

Het vitaliteitsprogramma geeft eigenlijk een balans in je energie en dan is het dus de kunst om die energie te gaan kweken. Denk niet alleen maar aan sporten maar ook eens aan je voeding. Ik ben mij hier nu nog steeds bewuster van aan het worden. Het werkt gewoon een stuk prettiger voor jezelf en aan het einde van de dag kun je zelfs nog gewoon door, waar je eerder afhaakte en op de bank ging liggen met een bak chips. Enfin, nu hoeft het niet heel erg extreem te zijn zoals bij mij. Maar het is zeker de moeite waard om eens bij jezelf stil te staan om hier eens over na te denken. Heb jij wel energie? Heb je energie over als je een drukke dag hebt gehad. Hoe zit het met je lichamelijke beweging en je voeding. En daar zijn de mensen dus van VitalFacs in getraind om jou hiermee te begeleiden. Want die coaching heb je nodig en waarom zou je deze uitdaging dan niet aangaan met je collega’s? Neem dus zelf maar eens een kijkje op de website.

energie