Zakelijk

Wij maken gebruik van Flowpack

Vanaf het moment dat een product  verpakt dient te worden maken wij standaard gebruik van Flowpack bij Madlener Packaging. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe belangrijk het is om een product goed en strikt in te pakken. Sinds dat wij namelijk klant zijn bij hun zijn onze product ongeschonden aangekomen bij de klant en hier ben ik erg blij mee.

Wij hebben voorheen altijd ons eigen producten ingepakt maar helaas was dit niet zonder scheuren en stoten. Iets wat we maar al te graag wilde hebben was toch echt het feit dat het op tijd bij de klant kwam maar ook dat het netjes werd ingepakt. Bij Madlener Packaging hoef ik me daar in ieder geval geen zorgen voor te maken.Logotransparanteachtergrond900pixbreed_srcset-large

Netjes en correct ingepakt

Doordat hij gebruik maken van Flowpack wordt er een soort van “extra” laagje om het product gedaan. Tevens vullen ze het met een soort van gas waardoor het product absoluut niet kapot kan gaan. Tijdens mijn telefonisch gesprek met dit bedrijf is erg duidelijk geworden dat ik me daar geen zorgen voor hoef te maken. Een product wat wij willen transporteren moet snel en veilig gebeuren en daar zaten we niet op te wachten dat het kapot gaat. Ik heb dan ook voorzichtig tegen hun gezegd dat ik eerst een test wilde uitvoeren alvorens ik akkoord voor zou geven of niet. Dit konden ze ook begrijpen en wilde mij graag overtuigen…

Inmiddels zijn we al een half jaartje vaste klant van hun goede service! zaak011zwartwit1_srcset-large-225x300