Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een bouwhekdoek bestellen via het web?

Voor het bedrijf waar ik nu een tijd werkzaam was voerde ik over het algemeen de opdrachten uit die mijn baas mij opdroeg. Wanneer er ergens een bouw gepland stond, regelde ik alle zaken eromheen en zorgde ik er voor dat het qua planning allemaal goed liep. Dit keer was er een grote bouw gepland in de buurt en wilde mijn baas graag meer bekendheid genereren. Een bouwterrein waar een bouw door ons bedrijf werd uitgevoerd, werd altijd hermetisch afgeschermd met bouwhekken. Ik bedacht dat we op dit hekwerk een bouwhekdoek zouden kunnen plaatsen, waar we reclame op konden maken. Hierdoor zou iedereen direct kunnen zien welk bedrijf hier aan het werk was en zou ook nog eens het zicht op de bouwplaats goed kunnen worden afgeschermd. Ik besloot dit idee voor te leggen aan mijn baas. Hij vond dit eigenlijk direct een heel goed idee en gaf mij groen licht om op het internet te gaan zoeken naar een geschikte site om een bouwhekdoek te gaan maken. Ik besloot direct door te pakken zodat het doek snel en bij aanvang van de bouw al opgehangen kon worden. Tijdens het zoeken naar een geschikte site kwam ik op de website reclamestore.nl. Op deze site werd het mij direct duidelijk dat ik zou kunnen gaan slagen voor een bouwhekdoek op deze website. de website gaf hele goede informatie over de doeken en bevestigde de reden waarom wij een doek zouden plaatsen. De website gaf namelijk ook aan dat een bouwhekdoek een zeer goed communicatiemiddel was en het zicht op de bouwplaats beperkte. Dit waren uiteraard exact de redenen die ik ook in mijn hoofd had voor het bestellen van een doek. De website legde uit dat er twee verschillende materialen waren voor de bedrukte doeken, namelijk banner en meshdoek. De materialen hadden beiden een certificaat en mochten dus worden gebruikt in openbare ruimtes. De doeken hadden een grote afmeting en waren daardoor een echte blikvanger. Ook zou het doek geleverd worden met ringen die konden worden gebruikt om het doek met tiewraps te bevestigen. Dit klonk allemaal veelbelovend en ik was voornemens het doek op deze site te gaan bestellen.

Veel keus voor het bestellen van een bouwhekdoek

Het bestellen van een bouwhekdoek sprak heel erg voor zich en de website maakte het bestellen erg makkelijk. Ik kon mijn eigen design uploaden en dit zou dan op het doek geprint worden. Mijn baas was het helemaal eens met het feit dat we deze site zouden gaan gebruiken en ik besloot dus direct het bouwhekdoek te bestellen. Nu hoopte ik alleen dat het doek snel geleverd zou worden, zodat we het ook snel konden plaatsen.

Snelle levering en goede kwaliteit doeken

De doeken kwamen inderdaad heel snel binnen en wij waren zeer tevreden om de volgende redenen:

  • Het bouwhekdoek was van zeer goede kwaliteit
  • De doeken waren zeer gunstig geprijsd
  • De doeken werden heel snel geleverd waardoor we ze snel konden plaatsen

Ik kan iedereen die op zoek is naar een bouwhekdoek aanraden deze site te bekijken omdat u hier zeker zult slagen.